The smart Trick of دیجیتال مارکتینگ That No One is Discussing
The smart Trick of دیجیتال مارکتینگ That No One is Discussing
Blog Article
این دو ابزار برای گوگل هستند که عاشق اطلاعات و تحلیل رفتار کاربر است.
دیجیتال مارکتینگ کمک میکند که کسبوکارها در این کانالها فعال شوند. در نتیجه مخاطبان آنها را میبینند، سوالهای خود را از آنها میپرسند و با محصولات و خدماتشان آشنا میشوند.
دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی آفلاین و قدیمی از بسیاری جهات به یکدیگر شباهت دارند. برای مثال، سازمانها در هر دو روش تلاش میکنند که رابطهای با مخاطبان احتمالی، مخاطبان راغب و مشتریان برقرار کنند که برای هر دو طرف سودمند باشد.
مثلاً به اندازه کافی افراد را برای خرید یک سرویس یا محصول ترغیب نمیکنید یا وبسایت شما بسیار کند است و کاربران ترجیح میدهند که به آن بازنگردند.
استفاده از رپورتاژ آگهی یکی دیگر از روشهای تبلیغات آنلاین برای گرفتن بکلینک و بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو به شمار میرود. رپورتاژ آگهی اگر به شکلی صحیح و متناسب با لحن هر رسانه نوشته شود و رعایت تمام اصول و معیارهای انتشار رپورتاژ آگهی مناسب به صرف هزینه و زمان زیادی نیاز دارد.
هنوز هم از روشهای بازاریابی سنتی استفاده میشود. هنوز تراکت پخش میکنند، بیلبورد میزنند، تبلیغ تلویزیونی میروند.
برای آشنایی بیشتر و دسترسی به خدمات نشریلا + اینجا کلیک کنید.
این موضوع میتواند در استراتژیهای جذب ترافیک ارگانیک و از طریق تبلیغات تأثیر منفی داشته باشد.
محتوای خفنی خلق کنیم که مخاطب نتواند از آن بگذرد! یک تقویم محتوایی هم درست کنیم که همیشه بدانیم چه محتوایی را در چه زمانی باید منتشر کنیم.
قانون اول بازاریابی این است که پیشنهاد خود را در زمان و مکان درست به مخاطبان برسانیم. مخاطبان امروزی اغلب در فضای آنلاین حضور دارند، برای مثال در شبکههای خدمات دیجیتال مارکتینگ اجتماعی فعالیت میکنند، اخبار را از طریق وبسایتهای خبری و وبلاگها دنبال میکنند و از طریق موتورهای جستجو به دنبال محصولات و خدمات مورد نیاز خود میگردند.
بعضی از شرکتها میتوانند به سادگی از بازاریابی محتوا و سئو سود ببرند، در حالیکه شرکتهای دیگر از کمپینهای تبلیغاتی برای تبدیل مخاطب به مشتری سود میبرند.
برای مثال اگر از ۱۰۰ نفری که دکمه فراخوانی به اقدام «ثبتنام» شما را میبینند، تنها ۴ نفر ثبتنام کنند، نرخ تبدیل شما ۴ درصد خواهد بود.
این مرحله اولین برخورد مشتری با برند شماست؛ مثل اولین برخورد با یک نفر که بعداً میتواند دوست صمیمی شما شود!
اما چطور میشود کاری کرد که خودِ مشتری به سراغ شما بیاید؟ اینجاست که ایدۀ بازاریابی درونگرا یا ربایشی مطرح میشود.